Els 10 blocs del moment

Top ten blogs

Ebuzzing, la plataforma de publicitat social en vídeo, anuncia aquesta setmana el rànquing dels Top 10 blogs del moment a
Espanya, una classificació. Ebuzzing edita des de 2006 la classificació de blocs de referència a Europa. Més de 2 milions de  fonts són indexades i analitzades diàriament. La classificació semàntica dels continguts és, a més, automàtica i la popularitat dels blocs és calculada gràcies a un algorisme que té en compte els continguts compartits i recomanats a Twitter, Facebook i les principals plataformes d’intercanvi de contingut.
Els 10 blocs més ben valorats en aquesta classificació són:

1. – alt1040: un dels principals blocs d’una xarxa de blocaires anomenada Hipertextual, que es dedica a produir, crear i publicar blocs comercials.
2. – Fayerwayer.com: bloc de tecnologia en espanyol. una comunitat de Betazeta.
3. – Escolar.net: blog del periodista ignacio Escolar.
4. – Elcomidista: Gastronomia i cultura pop.
5. – applesfera.com: Blog sobre l’ecosistema apple.
6. – amazing.es: ciència, escepticisme i humor. Web que pretén aglutinar els millors continguts científics i les perles més selectes de la xarxa.

7. – Genbeta.com: Programari, descàrregues i novetats. les millors aplicacions web, amb els trucs més útils i tota la informació.

8. – Elblogsalmon: Weblog col·lectiu dedicat a l’economia, les finances i el món de l’empresa, sense oblidar l’economia domèstica.
9. – microsiervos : Col·lecció d’apunts d’un grup de geeks. Tecnologia, Ciència, internet, Gadgets
10. – Xataca: és una publicació de Weblogs Sl sobre tecnologia i futur. La classificació mensual de blocs és un referent de la indústria
de la publicitat en mitjans socials de comunicació. Permet identificar en cinc estats quins són els principals influenciadors de cada temàtica, així com també les tendències incipients i quins són els social publishers més decisius, fonamental per dur a terme una campanya de publicitat.

(De marketingdirecto)

About the author

Estanis Benvinguts al bloc d'Estanis Alcover sobre comunicació, premsa i món editorial, publicitat, màrqueting i publicitat. Google