Hisenda no deixarà deduir el mòbil si inclou paquet de televisió

L’Agència Tributària torna a reiterar, que si has triat per al telèfon mòbil de la teva activitat, un paquet d’oferta dels que inclouen el telèfon mòbil, el fix, internet i televisió, no t’ho deixarà descomptar com a despesa. Si bé és cert que el periodista exerceix una activitat econòmica, utilitzant per al desenvolupament de la mateixa un telèfon mòbil, aquest té una utilització parcial en l’activitat, ja que també es fa servir per a fins particulars. La companyia telefònica emet una única factura, incloent, a més del telèfon mòbil, el telèfon fix, internet i televisió, sense desglossar l’import total entre tots els serveis prestats.

Així que de les despeses derivades de l’ús d’una línia de telefonia mòbil no en seran deduïbles les despeses incorregudes en la mesura que aquesta línia s’utilitzi exclusivament per al desenvolupament de l’activitat econòmica. És a dir, que si una línia telefònica s’utilitza exclusivament per a la feina la despesa derivada de la mateixa serà deduïble dels ingressos de la mateixa. El problema rau en que la línia de telefonia mòbil s’utilitza indistintament per a fins particulars com per a fins professionals, i així no podem deduir cap despesa.

Font: Incrementa / El Butlletí de l’AMIC

About the author

Estanis Benvinguts al bloc d'Estanis Alcover sobre comunicació, premsa i món editorial, publicitat, màrqueting i publicitat. Google